Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Internetinis koncertas „Quarantine Sessions #8“

Naktį iš gegužės 16 į 17 d., 24 val. Lietuvos laiku, kompozitorius, elektroninės muzikos atlikėjas ir Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Muzikos inovacijų centro strudijų vadovas Mantautas Krukauskas gros Stanfordo Universiteto (Palo Alto, JAV) internetiniame koncerte „Quarantine Sessions #8“.

Koncerte kartu su Lietuvos atstovu gyvai pasirodys elektroninės muzikos atlikėjai ir kūrėjai iš JAV, Australijos, Vokietijos ir Belgijos. Internetinių koncertų seriją organizuoja žymusis Skaitmeninių muzikos ir akustikos tyrimų centras CCRMA (Centre for Computer Research in Music and Acoustics). Tarp atlikėjų – CCRMA vadovas Chris Chafe, vienas iš įrankio Jacktrip kūrėjų. Jacktrip leidžia muzikams groti kartu su aukštos kokybės garsu ir mažu vėlavimu, pasitelkus greitaeiges interneto technologijas.

Kiti atlikėjai: Matt Hughes (interactyvus video, Sidnėjus, Australija), Constantin Basica (Palo Alto, JAV), Henrik von Coler (Berlynas, Vokietija), Fernando Lopez-Lezcano (San Carlos, JAV), Juan Parra (Gentas, Belgija), Klaus Scheuermann (Berlynas, Vokietija).

Nuorodą į interneto transliaciją: ccrma.stanford.edu/live

LMTA MISC informacija
2020 05 16