Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Garbingas apdovanojimas „Nešk savo šviesą ir tikėk“ – LMTA lektorėms

Dvi mūsų bendruomenės narės – meno vadybos lektorės – Daina Urbanavičienė ir Laima Vilimienė lapkričio 27 d. buvo apdvanotos Kultūros ministerijos garbės ženklu „Nešk savo šviesą ir tikėk“

LMTA Meno vadybos skyrius sveikina koleges:

Brangios mūsų dėstytojos Laima ir Daina, 

sveikiname su aukščiausiu apdovanojimu. Esate mums pavyzdys, kaip sudėtingiausiomis situacijomis peržengti galimybių ribas ir rasti kūrybinius sprendimus, kaip nepailstant, nesustojant siekti kilnių tikslų ir įkvėpti kitus. 
Didžiausios Jums sėkmės kūrybiniame kelyje. Didžiuojamės turėdami savo kolektyve tokius dėstytojus, kolegas, talentingas asmenybes! 

Nuoširdžiai, 
LMTA Meno vadybos skyriaus studentai ir kolegos 


Kultūros ministerijos garbės ženklai „Nešk savo šviesą ir tikėk“ įteikti už aktyvią kultūrinę bei kūrybinę veiklą. Daiva Urbanavičienė apdovanota už puikiai dvi kadencijas organizuotą Lietuvos kultūros tarybos darbą, efektyvų vadovavimą institucijai, kuri rado naujų būdų bei formų padėti sunkius pandemijos padarinius patiriančiai kultūros sričiai. Laima Vilimienė įvertinta už energiją ir kūrybingumą vadovaujant Klaipėdos valstybiniam muzikiniam teatrui, kuris nepaisant to, kad yra rekonstruojamas, kuria aukšto europinio lygio pastatymus, tokius kaip Klaipėdos elinge atlikta Richardo Wagnerio opera „Skrajojantis olandas“. 


2020 11 30