Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Studentų „JAM SESSION“ – kiekvieną ketvirtadienį džiazo klube „Kurpiai“

Puikios žinios studijuojantiems ir planuojantiems studijas Klaipėdoje! Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos fakulteto džiazo ir populiariosios muzikos dėstytojų iniciatyva pradėtas įgyvendinti bendradarbiavimo tarp verslo ir aukštosios mokyklos projektas.

Klaipėdos fakulteto lektorius Kęstutis Sova, dekanė Loreta Jonavičienė, džiazo klubo „Kurpiai“ atstovas Aivaras Masionis

Klaipėdoje naujai atsidaręs džiazo klubas „Kurpiai“ suteikia LMTA Klaipėdos fakulteto studentams sceną ir laisvę muzikuoti, realizuoti savo studijas praktiškai, formuoti savitą muzikos atlikėjo identitetą, plėtoti muzikinės kultūros akiratį, dalintis muzikine patirtimi su visa Klaipėdos studentų bendruomene.

Klaipėdos muzikos studentams atveriamos galimybės praktikuotis ne tik Akademijoje, bet ir už jos ribų. Tokia praktika vyrauja daugelyje pasaulio šalių, kur yra įsikūrusios stipriausios džiazo ir populiariosios muzikos mokyklos, o nuo lapkričio 11 d. toks modelis veikia ir Klaipėdoje.

Klaipėdos fakulteto džiazo ir populiariosios muzikos dėstytojo Kęstučio Sovos manymu, studijuojant geriausių rezultatų gali tikėtis tik tada, kai visas gautas žinias Akademijoje gali kaip mat realizuoti praktiškai, be to, taip kaupiama „saviorganizavimo, vadybinė, bendravimo su klausytojais patirtis“. Pasak K. Sovos, neįkainojamas dalykas, kokį gali suteikti dėstytojai, miesto melomanų bendruomenė ir verslas jaunam talentingam muzikui – tai palaikymas.

Kviečiame į muzikinius susitikimus kiekvieną ketvirtadienį džiazo klube „Kurpiai“, kuriuose vyks džiazo muzikos „Jam Session“ šėlionės. Renginiai nemokami!

Klaipėdos fakulteto informacija 
2021 12 21