Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Kvietimas dalyvauti kamerinės muzikos meistriškumo kursuose

Balandžio 21–23 d. LMTA Kamerinio ansamblio katedra rengia Vienos muzikos ir vaizduojamųjų menu universiteto docentės Sibilos Konstantinovos (Austrija) meistriškumo kursus.

Sibila Konstantinova. Nuotrauka iš asmeninio archyvo

Bulgarų pianistė Sibila Konstantinova bakalauro ir magistro studijas baigė Guildhall muzikos ir dramos mokykloje Londone, vėliau studijas tęsė prof. Avediso Kouyoumdjiano klasėje Vienos muzikos ir vaizduojamųjų menu universitete. Jungtinėje Karalystėje pianistė pelnė įvairių apdovanojimų. 

Kaip solistė ir kamerinių ansamblių narė Sibila Konstantinova aktyviai koncertuoja visoje Europoje, jos atlikti koncertai yra įrašyti Bulgarijos nacionalinės televizijos ir radijo, Jungtinės Karalystės, Austrijos ir Olandijos radijo stočių.Bulgarų pianistė Sibila Konstantinova bakalauro ir magistro studijas baigė Guildhall muzikos ir dramos mokykloje Londone, vėliau studijas tęsė prof. Avediso Kouyoumdjiano klasėje Vienos muzikos ir vaizduojamųjų menu universitete. Jungtinėje Karalystėje pelnė įvairių apdovanojimų. 

Sibila Konstantinova yra Stefano Zweigo trio įkūrėja. Šis ansamblis 2015 m. laimėjo I vietą Josepho Haydno tarptautiniame konkurse. Trio koncertavo Wigmore Hall, Musikverein Vienna, Konzerthaus Berlin salėse. 2018 m. buvo išleista debiutinė Stefano Zweigo trio kompaktinė plokštelė, kurioje skamba E. W. Korngoldo ir A. von Zemlinsky’io fortepijoniniai trio: šis įrašas buvo puikiai priimtas kritikų ir nominuotas vienam prestižiškiausių klasikinės muzikos apdovanojimų Europoje OPUS Klassik.

Šiuo metu Sibila Konstantinova yra kamerinės muzikos dėstytoja bei prof. Avedis Kouyoumdjian asistentė Vienos muzikos ir vaizduojamųjų menu universitete.

Registracija į meistriškumo kursus vyksta iki balandžio 15 d. el. pašto adresu renatas.jankevicius@lmta.lt

Kamerinio ansamblio katedros informacija 
2022 04 11