Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

LMTA ieško Meno centro vadovo (-ės)!

Lietuvos muzikos ir teatro akademija ieško Meno centro vadovo (-ės) !

LMTA Meno centro inicijuoto projekto „Juodais baltais“ akimirka, 2017 m. Kultūros naktis

Darbo pobūdis susijęs su LMTA meno veiklos inicijavimu, planavimu ir įgyvendinimu, idėjų meno veiklos plėtrai teikimu bei Meno centro veiklos organizavimu.

Visos sąlygos yra surašytos ČIA.

Norintys dalyvauti konkurse kandidatai turėtų turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą (meno vadybos krypties arba meno srities), ne mažesnės nei 5 metų vadovaujamo darbo kultūros įstaigai ar meno projektams patirties, išmanyti Lietuvos meno rinką ir turėti platų kontaktų ratą muzikos, teatro, šokio, kino srityje. Taip pat – gebėti organizuoti komandos darbą, motyvuoti kolegas, deleguoti užduotis, sklandžiai spręsti kritines situacijas. Ne mažiau svarbi būtų sėkminga paraiškų Lietuvos ir užsienio fondams rašymo bei darbo su rėmėjais ir socialiniais partneriais patirtis. Tikimės, kad kandidato anglų kalbos žinios bus ne žemesnis nei B1 lygio, geri darbo kompiuteriu įgūdžiai. Laukiame žmonių, darbinėje aplinkoje orientuotų į tikslą, rezultatą, operatyvių ir atsakingų.

Kokių galimybių teikia Meno centro vadovo (-ės) pareigos? Tai – nacionalinių ir tarptautinių meno (muzikos, teatro, šokio, kino, tarpdisciplininių) projektų, įtraukiančių įvairius LMTA kolektyvus, kūrėjus ir atlikėjus inicijavimas; įvairių vadybinių-kūrybinių sumanymų realizavimas; LMTA Studijų miestelio Olandų g. renginių erdvių komplekso koncepcijos vystymas ir įgyvendinimas; kontaktų rato meno lauke praplėtimas.

Norėdami dalyvauti konkurse savo gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką su nuoroda „Meno centro vadovas (-ė)“ siųskite el. pašto adresu personalas@lmta.lt iki 2022 m. rugpjūčio 31 d. 23:59 val.

LMTA informacija
2022 08 09