Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

LMTA dalyvavo mugėje „Karjera & studijos 2023“

Lietuvos muzikos ir teatro akademija kovo 30–31 d. dalyvavo Mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje „Karjera ir studijos 2023“, kuri vyko parodų ir kongresų centre LITEXPO.

Viena iš LMTA stende dirbusių savanorių Goda Juodaitytė. D. Kavaliauskaitės nuotr.

LMTA stendas sulaukė didelio mugės lankytojų susidomėjimo, daugiausiai buvo domimasi kino, šokio, teatro krypties studijomis.

Taip pat kovo 30 d. buvo surengta diskusija „Tapk kūrybinio pasaulio dalimi“. Joje dalyvavo Muzikos fakulteto Styginių instrumentų katedros vedėja prof. dr. Rūta Lipinaitytė, Klaipėdos fakulteto Teatro katedros vedėja Miglė Bereikaitė, Teatro ir kino fakulteto Meno vadybos skyriaus vedėja Nomeda Sindaravičienė, garso režisūros specializacijos kuratorė doc. Laura Jurgelionytė bei LMTA specialistė priėmimo klausimams Viktorija Papievė. Diskusiją moderavo LMTA studentų atstovybės tarybos pirmininkas, dainavimo studentas Deividas Bartkus.

Diskusijoje buvo aptarti stojantiesiems aktualūs klausimai: kokią įtaką Akademija daro Lietuvos kultūriniam gyvenimui, ką suteikia jaunuoliams LMTA studijos, kuo galime didžiuotis Vilniuje ir Klaipėdoje, ką gali kūrybiškas žmogus, kodėl verta studijuoti LMTA. 

Galima pasidžiaugti, kad LMTA 90-mečio simbolika pasipuošęs Akademijos stendas, kuriame mugės lankytojus konsultavo Vilniaus ir Klaipėdos fakultetų studentai bei LMTA darbuotojai, buvo matomas margoje mugės visumoje. 

LMTA informacija 
2023 04 03 

Deimantės Kavaliauskaitės nuotraukos: