Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Aukštųjų mokyklų mugė – vieta, kur sutinkame būsimus studentus

Abiturientams ir moksleiviams skirtų parodų sezonas sausio 18 d. startavo Kaune vykusioje Aukštųjų mokyklų mugėje. Šis renginys Lietuvos muzikos ir teatro akademijai tapo puikia galimybe betarpiškai pabendrauti su būsimaisiais studentais, pasidalinti patarimais ir priminti apie priėmimo naujoves.

Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentai bendravo ir konsultavo besidominčius jaunuolius, kurie klausinėjo pačių įvairiausių dalykų: nuo to, kokių egzaminų reikia, kaip vyksta stojamieji, iki klausimų apie būsimus dėstytojus, studijų aplinką.

„Erasmus +“ suteikiamos tarptautiškumo galimybės, kino ir vaidybos studijos taip pat buvo dėmesio centre.

Studentai būsimiesiems kolegoms taip pat priminė apie šių metų naujovę: muzikos žinių patikrinimo testą.

Dar viena naujovė: šįmet teatru besidomintiems Lietuvos muzikos ir teatro akademija siūlo lėlių ir objektų teatro programą Klaipėdos fakultete.

„Menas išslaisvina“ – šūkis, lydėjęs Lietuvos muzikos ir teatro akademijos komandą aukštųjų mokyklų mugėje, tapo ir palinkėjimu būsimiesiems studentams, su nekantrumu ir džiugesiu, o gal kartais ir su šiek tiek nerimo besiruošiantiems svarbiam gyvenimo etapui.

Maloniai primename, kad galimybė gyvai pabendrauti ir konsultuotis su Akademijos studentais, išgirsti autentiškas jų mokslo patirtis ir gauti naudingų patarimų bus galima ir kovo 28-29 d. Vilniuje, „Litexpo“ rūmuose vyksiančioje parodoje „Karjera ir studijos 2024.“ Kviečiame susitikti!

LMTA informacija
2024 01 19