Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Domiesi studijomis akademijoje? Susitikime studijų ir karjeros mugėje!

Kovo 28-29 d., jau šį ketvirtadienį ir penktadienį, duris atveria bene didžiausia studijų ir karjeros paroda, vyksianti LITEXPO parodų rūmuose, Vilniuje. Visų, besidominčių muzikos, teatro, kino ir šokio studijomis lauksime Lietuvos muzikos ir teatro akademijos stende!

Studijų mugė – tai puiki proga ne tik sužinoti apie reikalavimus, galimybes, studijų dalykus, bet ir pabendrauti su studentais ir išklausinėti visko, kas rūpi apie akademiją, studijas, studentišką gyvenimą.

Be to, šįmet Lietuvos muzikos ir teatro akademija kviečia rinktis ir naujas specializacijas: lėlių ir objektų teatrą Klaipėdos fakultete, kino kultūros studijas ir scenos menų studijas.

Jeigu įdomu būtų labiau susipažinti su pastarosiomis studijomis, kviečiame į renginius:

Ketvirtadienį, 14 val., 5.5 salėje jūsų laukia trumpametražio filmo „Kupranugaris“ peržiūra bei kinotyrininkės Mantės Valiūnaitės ir režisieriaus Lauryno Bareišos pokalbis „Kino kultūra ir kino kūryba: pokalbis apie skirtingą darbą kine“.

Daugiau apie renginį: https://fb.me/e/1XGaAa3bl

Penktadienį, 12 val., 5.5 salėje apie tai, ką kritikai dirba visą dieną, kalbėsis teatrologė Goda Dapšytė-Šlektavičienė ir Lietuvos šokio informacijos centro vadovė Gintarė Masteikaitė.

Daugiau apie šį renginį: https://fb.me/e/gCfgfSX2k

Iki susitikimo mugėje!