Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

George’as Mikellis: „Tikiu likimu“

Portalas „Lrytas.lt“ publikavo straipsnį apie lietuvių kilmės britų teatro ir kino aktorių George’ą Mikellį, kuris rugsėjo 3 d. įteikė savo vardines stipendijas dviem LMTA studentams.


Lietuvių kilmės britų teatro ir kino aktorius George’as Mikellis: „Tikiu likimu“

Beata Baublinskienė 2018-09-06 18:48
 
„Tikiu likimu“, – ne kartą pakartoja lietuvių kilmės britų teatro ir kino aktorius George’as Mikellis pokalbio metu Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje.

Čia rugsėjo 3 d. mokslo metų pradžios iškilmėse 89-erių aktorius įteikė savo dvi vardines stipendijas Akademijos studentams – režisūrą studijuojančiai Gabrielei Uršulei Bartoševičiūtei ir būsimam aktoriui Matui Dirginčiui. Per ateinančius dvejus metus G.Mikellis stipendijas ketina įteikti dar keturiems studentams, laikantis lygių galimybių principo, dviem merginoms ir vaikinams: 2019 m. – studijuojantiems kino meną, 2020 m. – besimokantiems muzikos. Teatro ir kino aktoriaus dėmesys muzikai neturėtų stebinti: jos dėdė iš mamos pusės buvo dirigentas carinėje Rusijoje. 

Visą straipsnį skaitykite ČIA.