Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Konferencija „Muzika ir teatras: sąveikos, skirtys, tarpininkavimai“

Lapkričio 20 d. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, Juozo Karoso salėje (Gedimino pr. 42, Vilnius), vyks konferencija „Muzika ir teatras: sąveikos, skirtys, tarpininkavimai“, skirta muzikos istorikei, habil. dr. Jūratei Marijai Trilupaitienei.

Jūratė Marija Trilupaitienė. Nuotrauka iš asmeninio archyvo

PROGRAMA

Konferenciją organizuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Muzikos istorijos katedra ir Lietuvos kultūros tyrimų instituto Muzikos ir teatro skyrius.

Konferencijos pradžioje skambės sveikinimai, skirti gerbiamai Sukaktuvininkei, taip pat lekt. dr. Saulės Šerytės ir lekt. dr. Balio Vaitkaus muzikinis sveikinimas.

Konferenciją atidarys habil. dr. Jūratės Marijos Trilupaitienės pranešimas „Kokią turėsime Senosios Lietuvos muzikos istoriją“, nuosekliai peraugsiantis į diskusiją „Muzikos praeities beieškant“. Diskusijoje dalyvaus habil. dr. Jūratė Marija Trilupaitienė, prof. dr. Jonas Bruveris, doc. dr. Jūratė Gustaitė, doc. dr. Laima Budzinauskienė, asist. Rasa Murauskaitė.

Antroje konferencijos dalyje savo istorines įžvalgas pristatys ir aktualias diskusijas skatins LMTA ir LKTI muzikos istorikai ir teatrologai.

Iki susitikimo konferencijoje!

Organizatorių informacija 
2018 11 14