Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

LMTA kviečia studijuoti meno doktorantūroje

Lietuvos muzikos ir teatro akademija kviečia studijuoti meno doktorantūroje. Meno doktorantūra – tai trečios pakopos studijos menininkams, kurie turi kūrybinių idėjų ir yra pasirengę jas įgyvendinti praktikoje bei tyrimuose.

Individualizuota studijų programa sudaro sąlygas kryptingai tobulėti ir rengti meno projektą, vadovaujant ryškiausiems Lietuvos ir užsienio menininkams ir mokslininkams. Doktorantūros metu doktorantai rengiami ne tik meninei, bet ir akademinei karjerai.

LMTA vykdoma muzikos, teatro ir kino krypčių meno doktorantūra. Studijos trunka 4 metus. Studijų pabaigoje, apgynus meno projektą, suteikiamas meno daktaro laipsnis. Studijų laikotarpiu doktorantai gauna stipendiją.

Nepraleiskite progos atverti savo ateitį naujoms galimybėms ir karjerai! 


Atsakymus į kylančius klausimus ir naudingos informacijos gausite, atvykę į susitikimą – konsultaciją stojantiesiems, kuris vyks 2019 m. gegužės 8 d., trečiadienį, 15 val. Centrinių rūmų 101 aud.

Priėmimas į Teatro ir kino krypties meno doktorantūrą bus vykdomas 2019 m. birželio 26 d. Dokumentai priimami nuo gegužės 27 d. iki birželio 17 d. LMTA Doktorantūros skyriuje (Gedimino pr. 42, 308 kab.) nuo 13.30 iki 16.00 val.

Priėmimas į Muzikos krypties meno doktorantūrą bus vykdomas 2019 m. birželio 27–28 d. Dokumentai priimami nuo gegužės 27 d. iki birželio 18 d. LMTA Doktorantūros skyriuje (Gedimino pr. 42, 308 kab.) nuo 13.30 iki 16.00 val. 


Daugiau informacijos: 
Priėmimas į Muzikos krypties meno doktorantūrą 
Priėmimas į Teatro ir kino krypties meno doktorantūrą 

LMTA Doktorantūros skyrius
2019 05 06