Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Kviečiame į atnaujintas Menų pedagogikos studijas

Kurkite grožį patys ir padėkite jį kurti kitiems!

Kviečiame stoti į atnaujintą Menų pedagogikos studijų programą: specializacijos – muzika, teatras, šokis. 
Prašymus dalyvauti bendrojo priėmimo konkursuose galima pateikti internetu svetainėje LAMABPO.


STOJAMIEJI EGZAMINAI  

  • Birželio 25 d. 10 val. į specializaciją Šokis (Lietuvos muzikos ir teatro akademija Klaipėdos fakultetas, Klaipėda, K. Donelaičio a. 5)
  • Birželio 25 d. 10 val. į specializaciją Teatras (Lietuvos muzikos ir teatro akademija Klaipėdos fakultetas, Klaipėda, K. Donelaičio a. 5)
  • Birželio 27 d. 11 val. į specializaciją Muzika (Lietuvos muzikos ir teatro akademija Klaipėdos fakultetas, Klaipėda, K. Donelaičio g. 4)
  • Birželio 28 d. 12 val. į specializaciją Muzika (Lietuvos muzikos ir teatro akademija, Vilnius, Gedimino pr. 42)

KONSULTACIJA

  • Birželio 25 d. 14 val. Klaipėdoje (K. Donelaičio g. 4, Klaipėda)

Stojantiesiems į Menų pedagogikos studijų programą

  • konkursinis balas apskaičiuojamas susumavus stojamojo egzamino ir brandos egzaminų įvertinimus, padaugintus iš svertinių koeficientų; 
  • privalomas motyvacijos įvertinimas; 
  • vietoje stojamojo egzamino įskaitomas ir atitinkamos meno studijų krypties stojamasis egzaminas 

Kodėl verta? 

Kuo Menų pedagogikos programa savita tarp Lietuvoje ir pasaulyje organizuojamų programų?

Tai galimybė susitikti skirtingų menų – muzikos, šokio, teatro – sričių atstovams, dalyvauti bendruose projektuose ir akcijose, bendradarbiauti ir mokytis vieniems iš kitų. Išskirtiniai studijų programos bruožai – turiningos meninės veiklos patirtys, tarpdiscipliniškumas ir komandinis darbas, lyderystės ir kūrybinio mąstymo siekis, atvirumas įvairioms profesinės karjeros galimybėms.

* Kokius dalykus studijuoja Menų pedagogikos studentai?

Greta specializacijos – muzikos, šokio, teatro – sričių besimokantieji studijuoja tarpdisciplininius dalykus: Meninė komunikacija, Menų integracija, Taikomosios meninės kūrybos programos, Kultūros projektų valdymas, Šiuolaikinės meninio ugdymo strategijos ir kt. Siūlomas gausus pasirenkamų disciplinų skaičius, sudaromos sąlygos gilesniam kitos specializacijos pažinimui. Meninius dalykus dėstys menininkai: aktorė ir režisierė doc. Justina Jukonytė, pianistė prof. Tatjana Romaškina, choreografė doc. Agnija Šeiko, džiazo dainininkė A. Smičiūtė ir daugelis kitų gerai Lietuvoje žinomų menininkų.

* Kokios absolventų įsidarbinimo galimybės?

Menų pedagogikos studijų programos absolventas – menininkas, pedagogas, tyrėjas, švietimo politikas. Nuo jo paties priklauso, kurioje srityje išskleisti savo talentus, imtis pokyčių lyderystės. Absolventai laukiami visose su vaikų ir jaunuolių meniniu ugdymu susijusiose institucijose: darželiuose, bendrojo ugdymo ir menų arba muzikos mokyklose, švietimo ir kultūros centruose, jaunimo ir švietimo organizacijose.

* Kodėl verta rinktis Menų pedagogikos studijas?

Besikeičiančioje visuomenėje menas tampa ypatingos svarbos platforma. Kas gali pakeisti pasaulį, jei ne mes – tie, kurie kuria grožį patys ir padeda jį kurti kitiems. Jei turite meninių ambicijų ir norite jas padėti realizuoti kitiems, jei patinka meninė veikla ir planuojate dirbti su jaunais žmonėmis – Menų pedagogikos studijų programa skirta jums!  


KONTAKTAI PASITEIRAUTI: 
Muzikos specializaciją pasirinkusiems: girdzijauskiene.ruta@gmail.com, +370 65621640 
Šokio specializaciją pasirinkusiems: vidasmac@gmail.com, +370 65644277  
Teatro specializaciją pasirinkusiems: danute.vaigauskaite@gmail.com, +370 69849766 
Dėl bendros priėmimo informacijos: irena.peciuriene@lmta.lt, +370 69969257  


LMTA informacija 
2019 05 07