Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Kvietimas į jaunųjų menininkų rezidenciją Klaipėdoje

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras organizuoja plačios imties meninių specialybių tarptautinę jaunųjų menininkų rezidenciją „Išbandyk profesiją“.

Rezidentų stovykla veiks š. m. liepos 19-rugpjūčio 2 d. Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos fakultete. 

Menininkų rezidencija yra skiriama žymaus Lietuvos kompozitoriaus Eduardo Balsio 100-osioms gimimo metinėms pažymėti. Rezidencijos baigiamasis kolektyvinis darbas – teatralizuota E. Balsio dainų ir instrumentinių kūrinių koncerto „Aš – senas jūrininkas“ premjera Klaipėdos laikrodžių muziejaus kiemelyje rugpjūčio 2 d.

Rezidencijoje dalyvauti kviečiami 18-28 metų konservatorijų, aukštųjų muzikos mokymo įstaigų studentai ir magistrantai bei absolventai.

Atlikėjus – solistus dainininkus, choro dainavimo studentus (visų tesitūrų balsai: sopranai, altai, tenorai ir bosai) ir instrumentalistus (pianistus, mušamųjų instrumentų, bosinės gitaros atlikėjus, smuikininkus, altininkus, violončelininkus, fleitininkus, obojininkus, klarnetininkus, fagotininkus) kviečiame siųsti savo CV, motyvacinį laišką, laisvos formos sutikimą dėl asmens duomenų ir atvaizdo naudojimo projekto viešinime ir video įrašus (youtube ar wimeo nuorodas), kuriuose užfiksuota jo profesinė veikla.

Norinčius prisijungti prie kūrybinės grupės kitų sričių menininkus – režisieriaus asistentus, spektaklio vadovus, scenografus, šviesų ir kostiumų dailininkus ar kitų sričių menininkus – kviečiame siųsti savo CV, motyvacinį laišką, laisvos formos sutikimą dėl asmens duomenų ir atvaizdo naudojimo projekto viešinime. 

Laiškų registracijai laukiama iki 2019 m. birželio 10 d. el. paštu rezidencija@kvmt.lt

Komisijos atrinki kandidatai bus informuoti per 10 darbo dienų. 

Rezidencijos dalyviai bus nemokamai apgyvendinti Klaipėdoje.

Išsami informacija, reikalavimai ir programa: 

Organizatorių informacija
2019 06 05