Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Kviečia „Suaugusiųjų vasaros akademijos“ koncertas

Rugpjūčio 23 d., penktadienį, 17 val. Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Didžiojoje salėje (Gedimino pr. 42, Vilnius) įvyks projekto „Suaugusiųjų vasaros akademija 2019“ baigiamasis dalyvių koncertas.

Tai jau penktus metus iš eilės vykstantis projektas, kurio metu dalyviai turi neeilinę galimybę koncertuoti vienoje iš prestižinių Lietuvos salių, susipažinti su kūrybiška LMTA aplinka, muzikuoti bet kuriuo jų pageidaujamu muzikos instrumentu, kurti, dainuoti ir mokytis individualiai pas žinomus muzikos srities profesionalus, atlikėjus ir pedagogus – LMTA alumnus. Juos suvienyti bent trumpam sugrįžti į savo Alma Mater – vienas iš pagrindinių projekto tikslų. Mūsų alumnai – dar vienas LMTA turtas, itin reikšmingas šiam „Suaugusiųjų vasaros akademijos“ projektui.

Šiais metais lektorių kolektyvas itin nemažas ir energingas: Edgaras Davidovičius (roko dainavimas), Julija Demidova (klasikinis fortepijonas), Milda Baronaitė-Gudeikienė (klasikinis dainavimas), Justė Kazakevičiūtė (džiazinis fortepijonas), Tadas Motiečius (akordeonas), Raminta Naujanytė-Bjelle (muzikos kūrimo ir kompozicijos dirbtuvės), Indrė Naujikaitė (klasikinis fortepijonas), Aušra Norvilaitė (pop, jazz, miuziklo dainavimas), Evaldas Petkus (violončelė), Rūta Švipaitė-Pocė (džiazinis dainavimas), Justė Komskytė-Vaiciekiūtė (smuikas), Rimantas Vingras (klasikinis fortepijonas).

Projektas vienija tiek jaunesnio, tiek vyresnio amžiaus žmones, jaunus verslininkus ir senjorus, pirmųjų natų besimokančiuosius ir profesionalius muzikantus. Visi jie siekia bendro tikslo – pasakyti drąsų TAIP sau ir savo svajonei!

Koncerto programoje skambės populiarūs klasikiniai ir džiazo kūriniai fortepijonui, vokalui, akordeonui ir violončelei.

Maloniai kviečiame, įėjimas laisvas.

LMTA Karjeros ir kompetencijų centro informacija 
2019 08 22