Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Baigiamas rengti ilgalaikės LMTA strategijos 2020-2030 projektas

Lietuvos muzikos ir teatro akademijos 2013 m. parengtoje ir patvirtintoje strategijoje Akademija‘2020 įtvirtinta  vizija „Akademija‘2020 – atvira ir dinamiška studijų, meno ir mokslo erdvė, kurianti muzikos, teatro, šokio ir kino ateitį“ ir numatyti siekiai jau duoda rezultatus. Projektuojamas naujas, specialiems muzikos, teatro, kino ir šokio studijų poreikiams pritaikytas naujas Akademijos miestelis Olandų gatvėje. Prisijungtas Klaipėdos fakultetas sustiprino Akademijos pozicijas Lietuvoje.

Pernai pradėta ruoštis naujos strategijos, atliepiančios LMTA misiją ir kuriančios naują veiklos viziją, rengimui. Poreikiams nustatyti ir situacijai apžvelgti buvo surengti šeši susitikimai su Akademijos bendruomene. Strategijos projektui parengti buvo sudaryta darbo grupė. Strateginių prioritetų nustatymo procese aktyvai dirbo LMTA taryba ir senatas. Strategijos projekto dokumentas jau buvo svarstytas senate ir taryboje.

Nauja strategija pristatoma su nauja,  į Akademijos bendruomenę sutelkta vizija: „LMTA‘2030: atvira ir kūrybiška akademinė meno ir mokslo bendruomenė, inspiruojanti kultūros proveržius ir kurianti vertes“. Gruodžio mėnesį strategijos projektas pristatomas LMTA darbuotojams ir studentams. Vyks vieši dokumento svarstymai. Su strategijos LMTA‘2030 dokumentu galima susipažinti ČIA. Pastebėjimus ir siūlymus prašome siųsti adresu: kokybe@lmta.lt.

Strategiją numatoma gruodžio pabaigoje pateikti tvirtinti LMTA tarybai. 

Rengiami strategijos vieši aptarimai su Akademijos bendruomene: 

  • Gruodžio 4 d. 15 val. Kongresų rūmų 219 aud. – susitikimas su studentais
  • Gruodžio 9 d. 9 val. Centrinių rūmų J. Karoso salėje – aptarimas su administracijos darbuotojais
  • Gruodžio 11 d. 14.30 val. Centrinių rūmų J. Karoso salėje – strategijos pristatymas dėstytojams
  • Gruodžio 12 d. 11.00 val. Klaipėdos fakultete – susitikimas su Klaipėdos fakulteto darbuotojais ir studentais

LMTA informacija 
2019 12 02 / papildyta 2019 12 04