Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

LMTA dalyvauja parodoje „Studijos 2020“

Vasario 6-7 d. LITEXPO rūmuose vyksta paroda „Studijos 2020“, kurioje du stendus eksponuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademija.

Viename jų LMTA Kino ir televizijos katedra pristato šešias Kino meno studijų programos specializacijas: garso dizainą, montažą, vaizdo operatoriaus, vaizdo režisūros, prodiusavimo. Dvi iš jų yra naujos: montažas ir prodiusavimas. Kitame LMTA stende pristatomos kitos I (bakalauro) studijų pakopos programos Vilniuje ir Klaipėdoje: Muzikos atlikimas, Muzikos studijos, Scenos ir kino menų istorija ir kritika, Teatro menas, Šokio subkultūros.

Į parodą atvyko LMTA rektorius prof. Zbignevas Ibelgauptas, studijų prorektorė doc. dr. Vida Umbrasienė, Studijų informacijos ir duomenų skyriaus vedėja Esta Rūta Urbonavičienė, Klaipėdos fakulteto prodekanė doc. Irena Pečiurienė, Kino ir televizijos katedros vedėja doc. dr. Giedrė Beinoriūtė, Klaipėdos fakulteto Šokio katedros vedėjas prof. dr. Vidmantas Mačiulskis ir kiti. Abiejuose stenduose aktyviai darbuojasi studentai, kurie šiltai bendrauja su interesantais ir pasakoja apie studijas LMTA.

Vasario 7 d. 15.30 val. visus maloniai kviečiame į motyvacinę paskaitą „Muzikos, teatro, kino ir šokio studijų galimybės LMTA“, kuri vyks LITEXPO 5.3 konferencijų salėje (II aukštas, įėjimas iš 5 salės ekspozicijos).

LMTA Priėmimo skyriaus informacija 
2020 02 06 

Rolando Aiduko nuotraukos iš parodos: