Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Įvyko „Erasmus+“ aplikacijos pristatymas

2021 m. sausio 28 d. pristatyta Erasmus+ aplikacija, kurios iniciatoriai yra Europos Komisija, Erasmus studentų tinklas (Erasmus Student Network) ir EUF (European University Foundation).

Ši aplikacija yra vienas pagrindinių Europos studento pažymėjimo iniciatyvos elementų, kuriuo siekiama skaitmenizuoti ir supaprastinti studentų mobilumo administracines procedūras. Tokiu būdu bus galima sklandžiai keistis mobilumo duomenimis tarp studento, siunčiančiosios ir priimančiosios institucijos.

Aplikacija leis studentams ne tik lengviau surasti informaciją apie Erasmus+ studijas, aukštąsias mokyklas, galimus Erasmus studijų pasirinkimus, bet ir įsivertinti savo sugebėjimus bei kompetencijas dar prieš mobilumo laikotarpį. Planuojama, jog iki 2021 m. pabaigos aplikacija bus pasiekiama ne tik anglų, bet ir kitomis Europos Sąjungos šalių kalbomis.

Aplikacija jau pasiekiama ir veikia naudojant mobiliuosius, planšetinius įrenginius bei nešiojamus ir stacionarius kompiuterius. Daugiau apie Erasmus+ aplikaciją – https://erasmusapp.eu/

Visą pristatymą galima peržiūrėti čia:

LMTA Tarptautinių ryšių skyriaus informacija 
2021 01 29