Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

LMTA – susitikimas su muzikos gimnazijų ir konservatorijų vadovais

Sausio 26 d. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje surengtas susitikimas su Lietuvos muzikos gimnazijomis ir konservatorijomis.

Susitikime dalyvavo LMTA rektorė doc. dr. Judita Žukienė, studijų prorektorė prof. Rūta Rikterė bei Kauno Juozo Gruodžio konservatorijos direktorius Kęstutis Bliujus, Kauno Juozo Naujalio muzikos gimnazijos direktorius Raimundas Simanavičius, Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos direktorius Dainius Numgaudis, Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijos direktorė Renata Krikščiūnaitė-Barcevičienė, Šiaulių Sauliaus Sondeckio menų gimnazijos direktorė dr. Regina Marozienė, Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos direktorė Vita Sasnauskienė.

Buvo aptarti aktualūs muzikos švietimo Lietuvoje klausimai, iškylančios problemos, pasidalinta pasiekimais. Tai buvo pirmas LMTA gyvai surengtas susitikimas su muzikos gimnazijomis ir konservatorijomis po pandeminės pertraukos. 

LMTA informacija 
2022 01 26