Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

LMTA pasitikėjimo linija

Atsižvelgiant į pastaruoju laikotarpiu viešoje erdvėje vykstančias diskusijas dėl akademinės etikos pažeidimų, susijusių su įvairiomis diskriminacijos apraiškomis, Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje pradeda veikti pasitikėjimo linija, kurią prižiūri paskirtas administracijos atstovas. Visi LMTA studentai ir dėstytojai, susidūrę su smurtu, prievarta ar patyrę kitokias diskriminacijos apraiškas, gali kreiptis ir apie tai pranešti el. paštu pasitikejimolinija@lmta.lt. Gauti pranešimai bus analizuojami, išsaugant konfidencialumą.

LMTA rektoratas

—————————-

PSICHOLOGO PAGALBA

Taip pat informuojame, kad LMTA studentai turi galimybę gauti nemokamą profesionalią psichologinę pagalbą, siekiant spręsti iškilusius sunkumus, atpažinti ir paveikti su sveikata susijusią riziką bei sutrikimus, kuriuos skatina psichologiniai veiksniai. Psichologo paslaugos orientuotos į konkretų besikreipiantį asmenį, siekiant suteikti galimybę gauti kvalifikuotą pagalbą tuomet, kai jos labiausiai reikia.

Jeigu Jums svarbu pasikalbėti apie nerimą keliančius klausimus, profesionali sveikatos psichologijos specialistė Inesa Kraujutienė kviečia studentus registruotis į individualius ar grupinius terapinius susitikimus.

Siekiant valdyti lankytojų srautus, prašome į susitikimus registruotis telefonu: +370 (640) 12502 (psichologė Inesa Kraujutienė). Susitikimai vyksta kiekvieną penktadienį, yra anoniminiai ir konfidencialūs. Registruojantis pakanka pasakyti savo vardą.