Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

Nacionalinis moksleivių muzikos kūrinių konkursas „Mano nata“

Birželio 2 d. 14 val. LMTA Didžiojoje salėje vyks IX Nacionalinis moksleivių muzikos kūrinių konkursas „Mano nata“. Konkursą rengia Lietuvos kompozitorių sąjunga ir LMTA Kompozicijos katedra.

Šiais metais konkursui pateikti 36 nauji kamerinės muzikos kūriniai iš vienuolikos Lietuvos muzikos ir meno mokyklų, konservatorijų, gimnazijų ir licėjaus. Konkurso baigiamajame koncerte dviejose amžiaus grupėse varžysis 20 autorių, jų kūrinius atliks profesionalūs atlikėjai ir LMTA studentai. 

Nacionalinis konkursas telkia ir ugdo jaunuomenę profesionalios muzikos kūrybos studijoms Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Konkurso geografijoje ir nuotolinių pamokų tinkle per 180 Lietuvos muzikos ir meno mokyklų.   

Konkursą remia Lietuvos švietimo ir mokslo ministerija bei Asociacija LATGA. Konkurso partneriai – Lietuvos muzikos informacijos centras, LMTA Muzikos inovacijų studijų centras. Konkurso transliuotojas – Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija.

2018 05 28