Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su mūsų Slapukų politika , Privatumo politika

TEATRINĖ DISKUSIJA

Kviečiame į Nacionalinio švietimo NVO tinklo ir Forumo teatro trupės 4 ROOMS organizuojamą TEATRINĘ DISKUSIJĄ, skirtą aptarti Lietuvos raidos galimybes iki 2050 m. 

Forumo teatras yra unikali ir Lietuvoje vis dar mažai žinoma teatro forma. Tai provokuojanti ir į diskusijas įtraukianti aplinka, padedanti įsigilinti į nagrinėjamą problematiką iš įvairių perspektyvų. Tiesiogiai bendraudami su aktoriais ir siūlydami jiems scenarijaus vystymo kryptis, jūs tapsite kuriamo veiksmo bendraautoriais. 

Apskritojo stalo diskusijoje kartu su ekspertais aptarsime Forumo teatro metu sukurtą Lietuvos raidos perspektyvą. Kiekvieno iš jūsų indėlis – mums svarbus.

Renginiai vyks:

  • Vilniuje, lapkričio 17 d., 15 val., Valstybės pažinimo centre (Totorių g. 28). SVARBU! Valstybės pažinimo centras yra įsikūręs Prezidentūroje, todėl atvykstant į renginį prašome su savimi turėti asmens dokumentą.
  • Klaipėdoje, lapkričio 21 d., 15 val., Kultūros fabrike (Bangų g. 5A). 

Dalyvių skaičius ribotas, todėl registracija į renginį yra būtinas. Registracijos formą galite rasti čia.